QUIZ!
NYHETSBREV
Meld deg på og få vårt nyhetsbrev gratis hver dag!
TEMASIDER
SISTE NYHETER
SISTE SPORT
Forsiden
Nyheter
Sport
Været
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Temasider
Topp 30
Quiz!
Tips oss!
Ansatte
Programoversikt
Nyheter på din hjemmeside
WAP
RSS-feed fra Radio Bardufoss
Avstemning
Er du ferdig med julegave innhandling?
Det var jeg for lenge siden.
Har ikke begynt.
Begynner å bli ferdig.
Været i Bardufoss
Nyhetsagent
21:55 Nettavisen
21:25 Nettavisen
20:55 Nettavisen
20:10 Nettavisen
20:10 Nettavisen
19:25 Nettavisen
18:55 Nettavisen
18:55 Nettavisen
18:40 Nettavisen
18:10 Nettavisen
Ingen playliste er lagt inn.
Forsiden: Sport

Bjørnsen endelig på banen

Endelig fikk bardudølen Lars Erik Bjørnsen sin mesterskapsdebut og spilte fra start mot Montenegro i håndball-EM. Det førte til to scoringer og godkjent karakter på spillerbørsen, selv om fulltrefferne lot vente på seg helt til andre omgang.
Publisert: 13:20 21.01.2008 - oppdatert 13:23 21.01.2008
Skrevet av: Yngve Svendsen
Etter to kamper på tribunen fikk endelig Lars Erik Bjørnsen sin EM-debut, skriver TF.
Søndag var han i startoppstillingen i innledningsrundens siste kamp mot Montenegro. Men han lyktes ikke med sine innhopp fra kanten i første omgang. Norge ledet 16-11 til pause, men ennå hadde ikke Bjørnsen scoret.
Da det var spilt ti minutter av andre omgang fikk endelig Bjørnsen sitt første mål i EM. Han fikk ballen på kanten, gikk inn mot linjen og satte ballen vakkert oppe i motsatt kryss uten muligheter for keeper.
Og sitt andre mål scoret han etter 56 minutter. han utfordret forsvarspillen, kom seg gjennom og scoret på et meget flott trick-skudd hvor ballen skrudde rundt keeper.
Norge vant kampen 27-22.

Tips en venn om denne artikkelen
Tips en venn
Utskriftsvennlig versjon
Hvorfor er snøscooteren blitt motorkjøretøyenes sorte får?
Ingen motorkjøretøybetegnelser vekker så stor debatt og så sterke fronter som ordet snøscooter. Siden Joseph-Armand Bombardier fra Canada begynte å masseprodusere snøscooteren Ski-doo i 1959, har det kommet mange motorkjøretøyer på markedet, men ingen som her i Norge har fått så mye oppmerksomhet på godt og vondt.
Åpen hall for ungdom i Bardufosshallen
Førstkommende fredag arrangerer trimgruppa i BOIF åpen hall i Bardufosshallen for ungdom i alderen 13 til 19 år. For fjerde gang kan denne aldersgruppa komme til en rusfri kveld med mange ulike aktiviteter. Her kan man treffe venner og bli kjent med nye ungdommer fra området.
Nytt NM på ski til Bardu
Norges Skiforbund har tildelt Bardu Idrettslag Norgesmesterskapet for juniorer i nordiske grener på ski i 2009. NM junior er et gigantisk arrangement, der en forventer 800-900 deltakere. I tillegg kommer det rundt 300-400 ledere.
Klart for Nord-Norges mest prestisjefylte sykkelritt
Lørdag formiddag går starten på Tromskraftprøven – landsdelens mest prestisjefylte sykkelritt. På strekningen Finnsnes – Tromsø skal over 100 godt trente syklister kjempe om de gjeveste plassene. De første er ventet i mål ved den gamle vekta i Tromsdalen rundt tre timer seinere.
Jonas slo Sverige
BOIF-spiller Jonas Simonsen gjorde en god jobb for Norge torsdag. G15-landslaget møtte Sverige til kamp og vant 2-1 med Jonas på banen som innbytter i sin andre landskamp. Landslagstrener Bård Flovik er fornøyd med innsatsen.
Fossli vant norgescupstevne
Takket være økonomisk støtte fra Troms skyttersamlag og velvilje fra arbeidsgiveren, Universitet i Tromsø, ble det norgescupavslutning på Klepp i Rogaland for Tor Erik Fossli i helga. Han kvitterte for støtten ved å vinne det siste stevnet søndag, etter omskyting, med poengsummen 348.
Fossli fant ikke formen på LS
De tre midterste stående skuddene ødela alle drømmer om en ny kongetittel for Tor Erik Fossli under onsdagens baneskyting på Landskytterstevnet. Med fire tapte poeng røk også 39-åringen rett ut av Kongelaget. Bortsett fra de tre fatale skuddene midtveis på stående, gjennomførte målselvskytteren en solid opptreden på standplass. Det hjalp bare så lite så lenge totalen ble bare 244 poeng

© 2006 Radio Bardufoss
Ansv. red: Helge Karlsen
helge@johnsen.no
Postboks 2010
9326 Bardufoss
Telefon: 9010 9080 / 778 34 201