QUIZ!
NYHETSBREV
Meld deg på og få vårt nyhetsbrev gratis hver dag!
TEMASIDER
SISTE NYHETER
SISTE SPORT
Forsiden
Nyheter
Sport
Været
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Temasider
Topp 30
Quiz!
Tips oss!
Ansatte
Programoversikt
Nyheter på din hjemmeside
WAP
RSS-feed fra Radio Bardufoss
Avstemning
Er du ferdig med julegave innhandling?
Det var jeg for lenge siden.
Har ikke begynt.
Begynner å bli ferdig.
Været i Bardufoss
Nyhetsagent
21:55 Nettavisen
21:25 Nettavisen
20:55 Nettavisen
20:10 Nettavisen
20:10 Nettavisen
19:25 Nettavisen
18:55 Nettavisen
18:55 Nettavisen
18:40 Nettavisen
18:10 Nettavisen
Ingen playliste er lagt inn.
Forsiden: Nyheter

Gir seg på topp

Jokerbutikken på Medby i Salangen er den jokerbutikken som har økt mest i omsetning det siste året. I tillegg har butikken unike tilbud til sine kunder. Men nå er tiden snart over for butikkens eier Torstein Sørensen.
Publisert: 10:15 15.12.2011 - oppdatert 10:46 15.12.2011
Skrevet av: Christian Magnus Thaulow
(Foto: Salangen-nyheter.com)
Intervju med Torstein Sørensen (MP3)

Sørensen forteller engasjert til Radio Bardufoss om hvordan butikken ser ut nå i forhold til da han tok over for ti år siden. -Den er bygd ut, det er blitt brustadbu, og jeg har laget pub nede i kjelleren. Der var det opprinnelig et fryserom hvor en leide ut frysebokser til kunder, derfor heter puben "Fryseriet", alle husker det.

Og den blide butikksjefen forteller at puben har falt veldig godt i smak blant lokalbefolkningen: -Jeg har karaokeanlegg og fult musikkutstyr til trubadurer. Jeg har hatt både julebord, 50-års dager og konfirmasjoner på Fryseriet.


Service er mottoet


Sørensen forteller videre om en temmelig unik ordning for butikkens kunder. Det er nemlig mulig å få varene levert hjem på døra slik at man selv slipper å hente det man vil kjøpe: -Jeg leverer til alle barnehagene i Salangen, og til en del foreninger og lag. Så hvis de ringer inn bestillinger på mandag, bringer jeg varene på tirsdag. Det er også en del eldre som benytter seg av dette tilbudet. De ringer meg og sier hva de vil ha, så kommer jeg med det.

Butikken på Medby er den jokerbutikken som det siste året har økt mest i omsetning med 13 %, og Sørensen tror selv at god service må ta æren for dette: -Vi prøver å hjelpe kundene så godt vi kan. Vi har en egen kaffekrok hvor en kan sette seg ned å få gratis kaffe og løse verdensproblemer med andre kunder. Det er blitt et samlingspunkt.

Men nå er tiden som butikksjef snart over for Sørensen, da han selv skal inn i pensjonisttilværelsen. Han er imidlertid sikker på at en vil finne en dyktig erstatter som kan drive butikken videre på en god måte.

Hør hele intervjuet med Torstein Sørensen ved å trykke på lydfilen over.

Tips en venn om denne artikkelen
Tips en venn
Utskriftsvennlig versjon
Hvorfor er snøscooteren blitt motorkjøretøyenes sorte får?
Ingen motorkjøretøybetegnelser vekker så stor debatt og så sterke fronter som ordet snøscooter. Siden Joseph-Armand Bombardier fra Canada begynte å masseprodusere snøscooteren Ski-doo i 1959, har det kommet mange motorkjøretøyer på markedet, men ingen som her i Norge har fått så mye oppmerksomhet på godt og vondt.
Storslagen førjulssatsing i Balsfjord
"Reisen til Julestjernen" er en juleklassiker av de store, og for mange nordmenn blir ikke juleaften den samme uten å ha overvært den årlige visningen på TV. Torsdag har du mulighet til å se den tradisjonsrike oppsetningen i Storsteinnes som et samarbeid mellom Balsfjord Musikkorps og Kulturskolen i Balsfjord.
Det nye helikopteret har landet på Bardufoss
Det nye kystvakthelikopteret NH 90 som skal erstatte Kystvaktens utdaterte Lynx-helikoptre, gikk inn for landing på Bardufoss torsdag sist uke. Sjef for OTE på Bardufoss Rolf Foland er svært fornøyd med at den nye maskinen endelig kom på plass.
Ønsker å tilrettelegge for barnefamilier
Reidun Traasdahl Nilsen som jobber i Målselv Fjellandsby ønsker at det skal være lett for barnefamilier å ta turen opp i fjellet. I år blir det blant annet gratis inngang for voksne til Blånisselandet.
98 % kjører med pigg
Avdelingsleder ved Dekkmann på Setermoen, Leif Erik Einan forteller at pigg er dominerende, men at de færreste av de som prøver piggfritt skifter tilbake igjen.
lekasjene ble bekreftet
I dag la forsvarssjef Harald Sunde fram sitt fagmilitære råd for regjeringen, og innholdet bekreftet det vi etter tidligere lekasjer har fryktet.
Kan bli lagt ned
Helsestasjon for ungdom i Finnsnes står i fare for å bli lagt ned fra 1. januar 2012. Årsaken er den dårlige kommuneøkonomien.

© 2006 Radio Bardufoss
Ansv. red: Helge Karlsen
helge@johnsen.no
Postboks 2010
9326 Bardufoss
Telefon: 9010 9080 / 778 34 201